Tilbake til start siden Tilbake til forrige side

Norsk Data giveaway's og rekvisitterNorsk Data giveaway's og rekvisitter


Her har jeg samlet bilder av alt jeg kan finne av ND giveaway's og også alt jeg kan finne av rekvisitter som vi brukte internt. Disse burde vekke til live gode minner for svært mange tidligere ND ansatte. Når man samler det sammen slik som her så viser det seg at det er ganske mye som finnes.

Mange av tingene og kansje spesielt rekvisittene finnes dessverre ikke lenger, men det er utrolig hva folk faktisk har tatt vare på. Jeg takker alle som har bidratt med utlån og ikke minst informasjon.

Dersom du har mere informasjon om en eller flere av disse ND relaterte tingene som du finner på disse sidene er er jeg svært interessert i å høre fra deg, du kan sende meg en mail her. Skulle du være den lykkelige eier av slike ting så vil jeg svært gjerne låne disse for fotografering samt og høre hva du kan fortelle om gjenstandene, nøl ikke med å ta kontakt.

Jeg har flere eksemplarer av noen av disse tingene så dersom du skulle mangle noe i din samling må du forte deg å ta kontakt. Det er kjempe fint dersom du da har noen andre ND effekter så kan vi bytte.

A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z  Æ  Ø  Å 

Denne siden ble sist oppdatert 26. Jun. 2022
Copyright © Sintran Data
../valid HTML code ../valid CSS code
Post til meg